آموزش آشپزی نوجوان | کباب قارچ
  • کد مطالب: ۱۹۸۳۵۰
  • /
  • ۲۰ آذر‌ماه ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۱

آموزش آشپزی نوجوان | کباب قارچ

قارچ سرشار از آنتی‌اکسیدان، ویتامین و پروتئین است. سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و برای رشد ما خوب است.

مرجان اسماعیلی - قارچ سرشار از آنتی‌اکسیدان، ویتامین و پروتئین است. سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و برای رشد ما خوب است.

قارچ‌ها به شکل‌های متفاوتی در طبیعت می‌رویند. بعضی بزرگ و بعضی کوچک هستند. رنگ آن‌ها هم از سفید تا قهوه‌ای تیره تغییر می‌کند.
امروز می‌خواهیم با هم کباب درست کنیم؛ کباب قارچ!

قارچ‌ها را می‌شوییم و می‌گذاریم خشک شوند. کره را در ظرفی می‌ریزیم و حرارت می‌دهیم تا آب شود. می‌توانیم ظرف کره را روی بخاری یا کتری آب‌جوش قرار دهیم تا آب شود‌.

سپس، نمک و فلفل و آویشن (یا هر سبزی دیگری که دوست دارید مانند جعفری) را به کره اضافه و مواد را مخلوط می‌کنیم.
قارچ‌ها را داخل مواد می‌غلتانیم و می‌گذاریم نیم‌ساعت بمانند تا طعم بگیرند.

آن‌گاه قارچ‌ها را به سیخ می‌زنیم و توی فر، روی گاز یا روی زغال کباب‌ می‌کنیم. دقت کنید که قارچ زود می‌پزد. پس مواظب باشید! می‌توانید از بزرگ‌ترها برای کباب کردن کمک بگیرید.

قارچ کبابی طعم فوق‌العاده‌ای دارد. امیدواریم شما هم دوست داشته باشید و از این کباب خوشمزه و مفید لذت ببرید!

چی لازم داریم؟

قارچ  
به اندازه‌ی لازم

کره
به اندازه‌ی لازم

آویشن
یک قاشق غداخوری

نمک و فلفل 
به اندازه‌ی لازم

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.